Totalrenoveringsprojekt bliver drømmehjemmet

I 2022 satte vi et totalrenoveringsprojekt på markedet, hvor køberne ville få mulighed for, at sætte deres helt eget præg på byggeriet. Patrick og Susanne faldt over projektet med stor interesse og i samarbejde med dem, har vi videreudviklet på det oprindelige skitseforslag for totalrenoveringen og tilbygningen på ejendommen. En af fordelene ved et totalrenoveringsprojekt som dette er, at bygherre har mulighed for, at finjustere ned til mindste detalje, efter egne ønsker og behov.

Materialer og overflader vælges 
Når man bygger – hvad end der er tale om nybyggeri, totalrenovering eller ombygning, så skal der tages mange og ikke mindst store beslutninger. Derfor kan det sommetider være rart for bygherre, at have en erfaren støtte med på sidelinjen. Patrick og Susanne har til dette totalrenoveringsprojekt selv kunne vælge hvilke materialer og overflader de ønskede i deres nye hjem. Vi har som altid, stået på sidelinjen med råd og vejledning, i det omfang der har været brug for det. Valgene er faldet på stilsikre og moderne kvalitetsløsninger, herunder sildebensparket, troldtekt lofter, panelvægge og ikke mindst et stilrent køkken i en flot mørk nuance. 

Vi har løbende lavet 3D visualiseringer af det endelige byggeri for at lette beslutningsprocessen. Ved hjælp af disse 3D visualiseringer har Susanne og Patrick fået en virkelighedstro visuel fremvisning, af hvordan materialer og overflader harmorer med hinanden. Det har samtidigt hjulpet med, at skabe et overblik over rummeligheden og detaljerne, inden de endelige beslutninger blev taget.

Kontrakten underskrives
Patrick og Susanne så fra start mange muligheder i projektet – men efter at have set de tilpassede skitseforslag og 3D visualiseringer med deres egne tiltag, var de ikke i tvivl om at dette totalrenoveringsprojekt kunne blive deres drømmehjem. Vi fik udfærdiget de endelige papirer og kort efter kunne parret skrive under på kontrakten og kalde sig boligejere.

Byggeriet påbegyndes
Med papirarbejdet på plads kunne vi sætte gang i byggeriet, som både omfatter en totalrenovering af det eksisterende hus på 152 m2, samt opførelsen af en tilbygning på 27 m2,. Vi er lige nu i fuld gang med byggeriet, hvor vi også har haft besøg af parret, som kan følge med i byggeriets fremdrift. 

I skrivende stund er byggeriet stadig i fuld gang. Vi, og ejerne glæder os til, at komme i mål med projektet og se det færdige resultat. Og i skal selvfølgelig ikke snydes – vi får taget nye billeder, som vi også vil dele med jer, når vi er kommet helt i mål med dette spændende byggeprojekt.

Vi er nået i mål med byggeriet
Kalenderen skriver april 2023 og vi er nu i mål med byggeprojektet på Ålholmvej. Både indvendigt og udvendigt er boligen blevet renoveret og resultatet taler for sig selv. Patrick og Susanne kan nu flytte ind i deres drømmehjem, som de selv har været med til at sætte sit præg på. Nedenfor har vi samlet lidt billeder og en video af det færdige byggeprojekt. 

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Del indholdet

Find mere boliginspiration

bygge nyt

Riv ned og byg nyt

Riv ned| byg nyt Det kan godt være, at det umiddelbart lyder både besværligt og dyrt, at investere i