Ombygning

Opdatering, bedre rumfordeling eller et mere moderne udtryk? Der er mange gode grunde til at vælge en ombygning af huset. Er i glade for selve huset og/eller beliggenheden – men lever huset ikke længere helt op til jeres behov? Så er det måske den rette løsning, at bygge om. Herudover giver en ombygning af huset ofte en økonomisk fordel, da det kan være med til at øge husets værdi. Er i i tvivl om hvorvidt en ombygning er det rette valg for jer? Har i svært ved, at se mulighederne i husets grundplan eller kender i ikke den gældende lovgivning indenfor området? Uanset hvor i processen i har brug for hjælp, er vores dygtige tegnestue og byggerådgivere klar med kyndig rådgivning. 

Byg om

Ombygning eller renovering?

Vi taler ofte om renovering og ombygning som to sider af den samme sag. En ombygning indebærer dog, at der foretages ændringer i husets plantegning, hvilket er den væsentlige forskel på en ombygning og renovering. Ombygninger kan både foretages indvendigt og udvendigt. Har du behov for et ekstra rum indenfor husets eksisterende vægge eller drømmer du om, at åbne op mellem stue og køkken? Så er der tale om indvendig ombygning. Vil du derimod ændre huset facade eller tag – så er der tale om en udvendig ombygning.
Hos KroneHuse kan vi hjælpe dig med både ud- og indvendige ombygninger.

Vi hjælper dig trygt igennem hele processen

Hos KroneHuse har vi stor erfaring med at bygge om og netop denne erfaring kommer jer til gode. Vi hjælper jer trygt igennem hele processen, lige fra de indledende idéer til det færdige byggeri. Vores erfarne tegnere er eksperter i, at se muligheder og få skabt løsninger, som matcher jeres behov og ønsker. Vi tilbyder også, at stå for den endelige ombygning, hvor vi både har egne tømrere, entreprenører samt faste samarbejdspartnere, som er ligeså kvalitets- og detaljeorienterede som vi selv er. Kontakt os og lad os tage en snak om jeres ombygningsmuligheder.

ombygning