Vi tilbyder

Tegnestue

Kom godt fra start med jeres byggeprojekt - sammen gør vi jeres boligdrømme til virkelighed

Vores fornemmeste opgave er, at hjælpe jer med, at gøre jeres boligdrømme til virkelighed. I vores professionelle tegnestue giver vi jeres boligdrømme liv og vi hjælper jer igennem hele processen med råd og vejledning. Vi lægger stor vægt på, at opfylde jeres ønsker, både i forhold til funktionalitet, design og budget. Vi har specialiseret os i 3D visualiseringer, fordi den realistiske og detaljerede visualisering hjælper jer med, at skabe overblik og træffe de rette beslutninger. Vi oplever, at denne realistiske visualisering skaber stor ro og afklaring, især hos kunder, der var splittet mellem flere muligheder.

Før vi kan gøre jeres boligdrømme til virkelighed, har vi en række faser vi skal igennem. I vores tegnestue vil gerne hjælpe jer trygt igennem alle disse faser, lige fra de første idéer til det indflytningsklare hus. Vi ved, at der i denne proces skal tages mange og store beslutninger, ligeså vel som der er mange detaljer der skal på plads. Vores erfarne konstruktører er derfor klar med professionel vejledning, så i undgår ubehagelige overraskelser undervejs i byggeprocessen.

Skal du vælge en 3D visualisering af dit boligbyggeri?

Mange af vores kunder vælger som led i idé- og skitseringsfasen at få udarbejdet en 3D visualisering over en eller flere konstruktionsforslag. En 3D visualisering giver et nærmest komplet realistisk billede af det endelig resultat og kan ofte være det element, som skaber afklaring, hvis i er splittet mellem to eller flere planløsninger eller indretningsforslag.

Vælger du en komplet 3D visualisering af dit boligbyggeri, kommer vi forbi dig med vores 3D udstyr, så du kan tage en virtuel gåtur i din drømmebolig, allerede inden den byggeprocessen er påbegyndt.

Går du med tanker om at bygge nyt, bygge til eller renovere?

Bliv kontaktet af vores byggerådgivere, til en uforpligtende samtale om dit byggeprojekt.