Tegnestue

Når du starter dit byggeprojekt i samarbejde med en professionel tegnestue, er du garanteret at komme godt fra start. Det er ofte de små detaljer, der sætter prikken over i’et og netop detaljerne er vores arkitekters spidskompetence. Vi ligger en ære i at være en tegnestue, der kan tænke både funktionelt og ud af boksen. Herudover lægger vi altid vægt på, at rådgive og vejlede vores kunder til den helt rigtige løsning.

Vores fornemmeste opgave er, at hjælpe jer med, at gøre jeres boligdrømme til virkelighed. I vores professionelle tegnestue giver vi jeres boligdrømme liv og vi hjælper jer gennem hele processen, fra de indledende idéer til de færdige skitser. Vi lægger stor vægt på, at opfylde jeres ønsker, både i forhold til funktionalitet, design og budget. Vi har specialiseret os i 3D visualiseringer, fordi den realistiske og detaljerede visualisering hjælper jer med, at skabe overblik og træffe de rette beslutninger, allerede tidligt i processen. Vi oplever, at denne realistiske visualisering skaber stor ro og afklaring, især hos kunder, der er splittet mellem flere løsningsmuligheder.

Før vi kan gøre jeres boligdrømme til virkelighed, har vi en række faser vi skal igennem. I vores tegnestue vil vi gerne hjælpe jer trygt igennem alle disse faser – lige fra de første idéer til det indflytningsklare hus. Vi ved, at der i denne proces skal tages mange og store beslutninger, lige så vel som, at der er mange detaljer der skal på plads. Vores erfarne bygningskonstruktører er derfor klar med kompetent vejledning, så i undgår ubehagelige overraskelser undervejs i byggeprocessen.

Priser

Vores tegne- og byggetekniske ydelser tilpasses til dit boligprojekt. Nedenfor ses de enkelte faser.

Myndighedsprojekt

Plantegning
Snittegning
Facadetegninger
Situationsplan
– 3D plantegning
– 3 udvendige visualiseringer
– 3 indvendige

DOWNLOAD EKSEMPEL
Tegningssæt
Energirammeberegning

Pris

Tilbyg / Nybyg
Fra 18.000 DKK / 35.000 DKK

Byggeansøgning og færdigmelding

– Ansøgning og indhentning af byggetilladelse
– Færdigmelding og indhentning af ibrugtagningstilladelse

Pris

Tilbyg / Nybyg
Fra 12.000 DKK / 25.000 DKK

Priser for skitsepakker

Komplet skitsepakke

Granskning af lokalplan
Situationsplan
Plantegninger
Snittegninger
Facadetegninger
Fundaments og ledningsplan
Loftplaner
– El / vvs plan
– Detaljetegninger
– Indvendige og udvendige billeder i 3D
Materialebeskrivelse
Total økonomi / prisoverslag
– Ansøgning / byggetilladelse
– Færdigmelding / ibrugtagnings
tilladelse

– Komplet eksempel
Prisoverslag

Pris

Tilbyg / Nybyg
Fra 36.250 DKK / 57.125 DKK

Mellem skitsepakke

Pris

Tilbyg / Nybyg
Fra 18.000 DKK / 35.000 DKK

Priser for enkeltydelser

Trykprøvning

– Trykprøvning

Pris

7.000 DKK

Projektstyring og -koordinering

Som din aspirant sørger vi for projektet forløber efter planen samt materialer og håndværkere kommer efter planen.

LÆS MERE
Klik og læs mere om projektstyring og -koordinering

Pris

Parcel 35.500 DKK
Time afregning ved andre opgaver 813 DKK

Opmåling

Vi sender en konsulent ud og foretager en præcis opmåling.

LÆS MERE
Klik og læs mere om opmåling

Pris

Parcel 3.500 DKK
Time afregning ved andre opgaver 813 DKK

Tilsyn

Vi foretager kontrol af det igangværende byggeri udføres korrekt.

LÆS MERE
Klik og læs mere om tilsyn

Pris

Parcel 22.500 DKK
Time afregning ved andre opgaver 813 DKK

Ingeniør projekt Enfamiliehus

– A1.1 Konstruktionsgrundlag
– A2.1 Statiske beregninger
– A.3 konstruktionstegninger
– B1.1 Statisk projekt redegørelse

Pris

12.500 DKK

Beskrivese af ydelser

Granskning af lokalplan

Granskning af lokalplaner er en vigtig proces for at sikre, at byer og samfund udvikles på en bæredygtig og hensigtsmæssig måde. Lokalplaner er detaljerede planer for udviklingen af et bestemt område, som fastlægger reglerne for, hvordan området kan bruges og udnyttes. Vi søger for at gennemgå dokumentet i en tidligt stadie, så man ikke bliver snydt længere henne ad vejen.

Situationsplan

En situationsplan er en detaljeret tegning eller beskrivelse af et givet område eller en bygning. Denne plan viser alle relevante elementer, såsom veje, bygninger, grundlinjer, bebyggelsesprocent og andre vigtige informationer, der er nødvendige for at navigere og orientere sig i området.

Nogle situationsplaner er mere detaljerede end andre og kan indeholde information om terrænet, beplantning og andre geografiske elementer.

Plantegninger

Der udarbejdes plantegninger af alle etager i huset og dermed gælder også fundamentet. Stueplanen giver den mest relevante information for bygherren, fordi den typisk vil bestå at alle faste inventar og et forslag til indretningen af f.eks. borde og stole.

Der vil også være angivet arealer af rummene og andre relevante mål, som kan bruges til at vurdere om huset lever op til bygherrens forventninger, og mål som senere bruges af håndværkere.

Snittegninger

I denne forstand er snittegninger en lodret snit gennem bygningen, som bruges tidligt i tegningsprocessen. Bygherren kan med denne tegning få en klart overblik over ting som loftshøjder. Senere i processen bliver snittegningen grundlag for opbygningen af de forskellige bygningsdele, såsom vægge, tage, gulve osv. Den er typisk i målestoksforhold 1:50, hvorimod plantegninger er målestok 1:100, hvilket betyder at snittegningen vil fremstå dobbelt så stor som de andre. Det benyttes i byggefasen, hvor tegningen er meget kompakt med information, og den er i mange tilfælde uundværligt for håndværkere.

Facadetegninger

Tegninger vil typisk være i farver når bygherren får dem i hånden, for de giver et klart billede af husets færdige udtryk, hvor mursten/farver spiller stor rolle. Senere i processen forsvinder farverne og når de sendes til kommunen i forbindelse med myndighedsbehandling, viser de typisk ydre højder, vinduer og ikke mindst den skrå højdegrænselinje/afstand til skellet.

Fundamentsplan

Gulvvarme, kloak, elkabler og ikke mindst husets fundament, bygges alt sammen ud fra fundamentsplanen og spiller en stor rolle i de første uger i byggefasen. Stort set alt byggeri i Danmark bygges i betonfundament, og med intern anlægsstruktør i virksomheden, sætter vi stor ære i at sikre os at fundamentsplanen er korrekt og sikker at bygge efter.

Loftplaner

Tegninger af loftet er forholdsvis simpel, men afgørende for at ventilationen og lampeudtag/spots ikke kommer i karambolage med hinanden. Vælger man Troldtekt som loft, skal man også sikre sig at de placeres rigtigt på pladerne, så de ikke sidder i en samling af pladerne. Tømreren bruger i samme forbindelse også mål fra tegningen som fortæller placeringen af pladerne i det givende rum, så de sikrer sig at alle loftplader monteres rigtigt.

Materialebeskrivelse

Når bygherren har godkendt skitsetegningerne, laver vi en liste med en beskrivelse af de mest væsentlige overflader såsom murstenstype, tagbeklædning, malerbehandling og specifikke gulve og klinker. Den kan være til stor hjælp når en håndværker skal give en pris for at uføre huset eller de enkelte arbejde.

Et godt beskrevet projekt, betyder mindre risiko for tilbudsgiveren, hvilket resulterer i en skarp pris som i sidste ende betyder at mange penge er sparet for bygherren.

Prisoverslag

Vi bruger programmer som er førende inden for beregningen af byggeprojekter. Så uanset om vi er totalentreprenører eller et andet firma skal stå for byggeriet, så kan i med god selvtillid tage i banken og sikre jer at prisen holder.

Skal du vælge en 3D visualisering af dit boligbyggeri?

Mange af vores kunder vælger som led i idé- og skitseringsfasen at få udarbejdet en 3D visualisering over en eller flere konstruktionsforslag. En 3D visualisering giver et nærmest komplet realistisk billede af det endelige byggeri og kan ofte være det element, som skaber afklaring, hvis i er splittet mellem to eller flere planløsninger eller indretningsforslag.
Vælger i en komplet 3D visualisering af jeres boligbyggeri, kommer vi forbi jer med vores 3D udstyr, så i kan tage en virtuel gåtur i jeres drømmebolig, allerede inden byggeprocessen er påbegyndt.

Vi hjælper dig også gerne med

myndighedsbehandling

Myndighedsbehandling

byggerådgivning

Byggerådgivning

plantegninger

Plantegninger