Tegnestue

Når du starter dit byggeprojekt i samarbejde med en professionel tegnestue, er du garanteret at komme godt fra start. Det er ofte de små detaljer, der sætter prikken over i’et og netop detaljerne er vores spidskompetence. Vi ligger en ære i at være en tegnestue, der kan tænke både funktionelt og ud af boksen. Herudover lægger vi altid vægt på, at rådgive og vejlede vores kunder til den helt rigtige løsning.

Vores fornemmeste opgave er, at hjælpe jer med, at gøre jeres boligdrømme til virkelighed. I vores professionelle tegnestue giver vi jeres boligdrømme liv og vi hjælper jer gennem hele processen, fra de indledende idéer til de færdige skitser. Vi lægger stor vægt på, at opfylde jeres ønsker, både i forhold til funktionalitet, design og budget. Vi har specialiseret os i 3D visualiseringer, fordi den realistiske og detaljerede visualisering hjælper jer med, at skabe overblik og træffe de rette beslutninger, allerede tidligt i processen. Vi oplever, at denne realistiske visualisering skaber stor ro og afklaring, især hos kunder, der er splittet mellem flere løsningsmuligheder.

Før vi kan gøre jeres boligdrømme til virkelighed, har vi en række faser vi skal igennem. I vores tegnestue vil vi gerne hjælpe jer trygt igennem alle disse faser – lige fra de første idéer til det indflytningsklare hus. Vi ved, at der i denne proces skal tages mange og store beslutninger, lige så vel som, at der er mange detaljer der skal på plads. Vores erfarne bygningskonstruktører er derfor klar med kompetent vejledning, så i undgår ubehagelige overraskelser undervejs i byggeprocessen.

Skal du vælge en 3D visualisering af dit boligbyggeri?

Mange af vores kunder vælger som led i idé- og skitseringsfasen at få udarbejdet en 3D visualisering over en eller flere konstruktionsforslag. En 3D visualisering giver et nærmest komplet realistisk billede af det endelige byggeri og kan ofte være det element, som skaber afklaring, hvis i er splittet mellem to eller flere planløsninger eller indretningsforslag.
Vælger i en komplet 3D visualisering af jeres boligbyggeri, kommer vi forbi jer med vores 3D udstyr, så i kan tage en virtuel gåtur i jeres drømmebolig, allerede inden byggeprocessen er påbegyndt.

Vi hjælper dig også gerne med

myndighedsbehandling

Myndighedsbehandling

byggerådgivning

Byggerådgivning

plantegninger

Plantegninger