B2B

Hos KroneHuse samarbejder vi både, tværfagligt med andre virksomheder, såvel som med private. Har du et projekt i tankerne eller har du lyst til at skabe et projekt med os? Vi brænder for projektudvikling og for at opføre nye byggeprojekter. Vi er altid åbne for din tilgang til projektet, samt hvilken- og hvor stor en rolle vi skal påtage os. Vi varetager også gerne projekter, hvor vi er ansvarlige for hele processen, lige fra den første skitse til aflevering af det færdige projekt. Projektet kan for os, hverken blive for stort eller småt og vi har ingen forudbestemte rammer, som dit projekt skal passe ind i. Er du endnu kun i de helt tidlige stadier, hjælper vi gerne med at få de første tanker omformet til den første skitses streger. 

krone huse tegnestue

Tegnestue

Ønsker du selv at stå for selve byggeriet? Har du blot et enkeltstående behov for en dygtig tegnestue, som formår at udvikle byggeprojekter og håndtere forløbet omkring byggeriet med ansøgninger, tidsplaner, eller tilbudsindhentning? Så er vi din fleksible partner til opgaven. Vi har stor erfaring med netop denne type B2B projekter, hvor vi tilpasser forløbet til det enkelte projekt.

Tømrer- og entreprenørarbejde

Hos KroneHuse har vi egne håndværkere – både tømrere og entreprenører, som kan bidrage til eller udføre hele projekter. Herudover har vi en række faste og dygtige samarbejdspartnere, til det vi ikke selv er specialister i. Denne kombination sikrer dig et byggeri, hvor arbejdet er udført af erfarne fagfolk med sans for kvalitet og detalje.

Har du allerede et igangværende projekt eller udarbejder du et i samarbejde med os, tager vi gerne del i byggearbejdet, hvad end vores håndværkere skal indgå som en del af byggeteamet eller ej.

B2b samarbejdspartner

KroneHuse - din professionelle B2B samarbejdspartner

Hos os er faglighed og troværdighed i højsædet. Med egen tegnestue og håndværkere, ved vi 100% hvad vi går ind til og hvad vi leverer. Vi ved, at troværdighed og en pålidelig samarbejdspartner er essentielt for, at føre et projekt godt i mål – og det er præcis hvad vi bidrager med, uanset projektets type og omfang.

Vi har hidtil leveret bredt inden for byggeri, hvilket har gjort os til en omstillingsklar virksomhed, som sætter sig en opgave for, for at løse den!