Nybyg

Byg nyt hus med KroneHuse og få et kvalitets hus med plads til personlige valg. Vi tegner og bygger alt fra villaer, enfamiliesboliger, række-/ dobbelthuse og til-/ombygninger. Fælles for vores huse er, at der altid er plads til individuelle valg, uden at det behøver, at koste en formue. 
At bygge nyt hus er jeres livs, måske største, enkeltstående investering. Derfor har vi hos KroneHuse et stort ansvar for, at skabe den nødvendige tryghed i alle byggeriets faser. Vores fornemmeste opgave er, at rådgive og varetage jeres interesser – lige fra det første indledende møde, til det endelige byggeri står færdigt. Kort sagt, skal det at bygge med KroneHuse være en positiv oplevelse, fra start til slut. 

nybyggeri

Vi tegner og bygger jeres drømmehus

Hos KroneHuse ved vi, at ikke to drømmehuse er ens. Hos os er der plads til de personlige valg – helt ned til mindste detalje. Vi har på forhånd opsat en række plantegninger, som har til formål, at give jer inspiration. Vi er eksperter i, at skabe unikke løsninger, som er tilpasset til den enkelte families drømme, familieliv og budget. Vores erfarne byggerådgivere rådgiver jer på bedste vis, om alt fra økonomi og budget, til udvælgelsen af materialer. Vores tegnestue sørger for realistiske visualiseringer, så i tager de endelige beslutninger på et solidt og velovervejet grundlag. Når de endelige beslutninger er taget og byggeriet af jeres nye hus påbegyndes, sørger vi for, at I bliver inddraget i processen, så I ved, præcis hvad der foregår undervejs i hele projektet. Vi har stort fokus på, at hele byggeprocessen bliver så god og tillidsfuld som muligt, og at i får præcis det hus i drømmer om. I er med andre ord, i trygge hænder når i bygger med os.

Nybyggeri - en investering i fremtiden

Når i bygger nyt hus, får i det ligesom i vil have det. I har mulighed for, at sætte jeres eget præg på alle husets detaljer – både store som små. Det er ikke sikkert, at i allerede nu ved præcis hvad i vil have, men der er vi heldigvis ikke kun gode til at bygge nye huse – vi er også gode til at spørge, lytte, rådgive og ikke mindst, at omsætte alt dette til jeres færdige drømmehus.
I stedet for, at købe et ældre hus, hvor i ofte ender med, at gå på kompromis, får i et nyt hus, som er tilpasset til jeres behov og familieliv. Når i bygger et nyt hus, vælger i desuden en fremtidssikret løsning. Jeres hjem er up-to-date og bygget efter alle miljøforskrifter, kræver minimal vedligeholdelse og er bygget energieffektivt. På grund af dette, har i heller ikke store omkostninger forbundet med drift og vedligeholdelse – hvilket der kan være i ældre huse.

Hvad med prisen, hvis vi vil bygge nyt?

Alle drømmeboliger er forskellige og det er prisen også. Mulighederne er stort set uendelige, når i skal sammensætte jeres drømmehus. Dette er lige fra valg af mursten og køkken til størrelsen på huset. Materialevalg og kvadratmeter er blot nogle af de valg, der har indflydelse på den endelige pris på dit nybyggeri. 

Når du bygger med KroneHuse får du en erfaren byggerådgiver tilknyttet allerede fra første møde. Vores rådgiveres store erfaring med nybyggeri, hjælper dig med at træffe fornuftige økonomiske beslutninger fra start til slut – dermed opnår du også den bedste sammenhæng mellem kvalitet og budget. Når du har en erfaren og kompetent byggerådgiver tilknyttet, betyder det også at du får dit nye drømmehus leveret til den aftalte tid og til den aftalte pris. 

Har du spørgsmål til nybyggeri eller ønsker du, at booke et uforpligtende møde med en af vores professionelle byggerådgivere?
Så tøv ikke med at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig.