Tilbygning

Er pladsen blevet for trang eller går i med tanker om familieforøgelse? Hos KroneHuse har vi stor erfaring med, at skabe velintegrerede og praktiske tilbygninger, så jeres hus igen matcher jeres behov. Uanset om i allerede har gjort jer nogle konkrete tanker om tilbygningen eller ej, så hjælper vi jer med, at få gjort de rette overvejelser og sikre, at i har overvejet de forskellige løsningsmuligheder. Vores tegnestue er eksperter i, at finde løsninger – også de løsninger i måske ikke selv havde overvejet på forhånd. 

Vi skaber tilbygninger, som harmonerer med det eksisterende hus

Hvis du ønsker, at udvide kvadratmeterne og skabe mere plads i dit hjem, bør du få lavet en løsning, som harmonerer med dit eksisterende hus. Er tilbygningen håndværksmæssigt korrekt udført og matcher den det eksisterende hus, ser vi ofte at huset opnår en værdiforøgelse, som er højere end tilbygningens kostbeløb. På samme måde kan en tilbygning, som bærer præg af dårligt håndværk og som ikke passer til det eksisterende hus, have negativ indflydelse på husets værdi.
Selvom en tilbygning skal passe til det eksisterende hus, behøves den ikke nødvendigvis, at blive lavet i de samme materialer. Faktisk laver vi ofte tilbygninger i andre materialer, som komplimenterer husets originale materialer, for et mere moderne og unikt udseende. Hos KroneHuse har vi bred erfaring med både små og store tilbygninger og vi ved derfor præcis hvad det kræver af planlægning og udførelse, at etablere en vellykket tilbygning til dit hus.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Tilbygning kombineret med ombygning og/eller renovering

Ofte vælger vores kunder, at kombinere en tilbygning med en ombygning eller renovering af det eksisterende hus.

I videoen ser du et af de igangværende til- og ombygningsprojekter vi har lavet for vores kunder. Til dette projekt har vi udført en nøje opmåling af kundens eksisterende hus for herefter, at kunne tegne en ny 1. sal på. Herudover har vi stået for en kombineret ombygning og renovering af deres eksisterende hus.

Lad os hjælpe dig godt i mål med dit tilbygningsprojekt

Hos KroneHuse har vi både egen tegnestue, samt egne tømrer og entreprenører. Til de fagspecifikke opgaver, som vi ikke selv er eksperter i, har vi faste kyndige samarbejdspartnere. Det betyder også, at vi kan hjælpe dig med hele tilbygningsprocessen, lige fra de første skitser til det endelige byggeri. Går du med tanker om, at bygge til? Så tøv ikke med, at kontakte os til en uforpligtende snak om mulighederne, med en af vores erfarne byggerådgivere.