Vision, mission og strategi

Hos KroneHuse varetager vi både små og store opgaver, for private og virksomheder. Fælles for alle vores kunder er, at de vil opleve den samme høje service og kvalitet, uanset opgavens type og omfang – vores vision, mission og strategi forbliver nemlig altid den samme og vi gør alt for, at imødekomme disse i vores daglige opgaver.

Vision

Kronehuse ApS vil være en solid og stabil samarbejdspartner for private, såvel som for erhvervskunder. Vi vægter altid et godt samarbejde højt og sigter efter, at skabe gode byggeprojekter med glade og tilfredse kunder. Med en stærk og yderst kompetent tegnestue, er vi gerne med fra de første tanker, bliver til skitser – og herefter når streger på papir bliver til vægge på fundamentet og den sidste hånd lægges på værket.

Mission

Vores mission er, at være danskernes foretrukne valg når nye byggeprojekter skal tage form. Dette er med tryghed og det gode samarbejde for øje, hvor ærlighed og gensidig tillid står i højsædet. Med en agil tilgang overfor de udfordringer, som skal løses undervejs fra idé fasen til det færdige projekt, tilpasses arbejdsgangen med det formål, at skabe det bedst mulige resultat.

Strategi

Vores strategi er benhårdt arbejde, altid udført med faglig stolthed, hvor ansvar, tillid og tryghed er i højsædet.