Om KroneHuse ApS

For os handler det om, at give dig det bedst tænkelige resultat, uanset opgavens type og omfang. Vi ved, at ikke to byggeprojekter er ens og vores fornemmeste opgave er derfor, at skabe funktionelle løsninger med plads til personlige valg. Vi hjælper jer trygt igennem hele processen og i fællesskab finder vi den løsning, der passer til jeres behov, familieliv og budget.

Vi har egen tegnestue og er eksperter i 3D visualiseringer, hvilket giver dig en unik mulighed for, at få en realistisk fremvisning af byggeriet, allerede tidligt i forløbet. Vi lægger stor vægt på, at give dig den rette rådgivning i forhold til materialevalg, form og funktion. Vi kan med stor faglig viden, samt en ærlig og åben dialog rådgive dig, når de første og afgørende beslutninger for byggeriet skal tages. Herefter hjælper vi dig også gerne trygt igennem alle byggeriets faser.

B2b samarbejdspartner

Tegnestue og byggefirma

Vi har både egen tegnestue, samt egne håndværkere – og til de opgaver vi ikke selv er eksperter i, har vi en række erfarne samarbejdspartnere. Dette sikrer dig et byggeri, hvor arbejdet udføres med respekt for det enkelte håndværk.

Vores team kender hinanden, vi ved hvad den enkelte opgave kræver og hvordan den skal løses. Dette sikrer dig ikke blot et færdigt resultat af høj kvalitet, men også en byggeproces, der forløber som planlagt.

Vi har gennem årene leveret bredt inden for byggeri, hvilket har gjort os til en omstillingsparat byggepartner, som sætter sig en opgave for, for at løse den!

Vores historie

KroneHuse blev etableret i 2019 af Nicki Munch Nørtoft og Morten Bonde Alsen, som begge er uddannede bygningskonstruktører med håndværkerbaggrund. Virksomheden blev stiftet med et ønske om, at gøre det lettere for danskerne, at realisere deres boligdrømme, uden at gå på kompromis med det personlige præg og de individuelle løsninger.

Virksomheden har fra dag et været i rivende udvikling og har sidenhen opnået et solidt fodfæste i branchen. Virksomhedens medarbejderstab rummer i dag flere ansatte, såvel som faste samarbejdspartnere indenfor forskellige faggrupper.
Fælles for både medarbejdere og faste samarbejdspartnere er, at alle vægter kvalitet, god service og ansvarlighed højt – og netop det har været en del af KroneHuses DNA siden den spæde start.

Læs mere om vores vision, mission og strategi her.