Profil

Om Krone huse

Med Krone huse som din byggepartner, er du garanteret kvalitet, tryghed og faglig stolthed igennem hele forløbet

Vores passion er, at skabe personlige og funktionelle løsninger i form af type- og arkitekttegnede huse. Vi ved hvor vigtigt det er for jer, at i kan sætte jeres personlige præg på jeres nye hjem og derfor laver vi typehuse med plads til personlige valg. 

Vi har egen tegnestue og er eksperter i 3D visualiseringer, hvilket giver dig en unik mulighed for, at få en realistisk fremvisning af byggeriet, allerede tidligt i forløbet. Vi lægger stor vægt på, at give dig den rette rådgivning i forhold til materialevalg, form og funktion. Vi kan med stor faglig viden og en ærlig og åben dialog rådgive dig, når de første og store beslutninger for byggeriet skal tages. Er forarbejdet på plads undgår du, at få ubehagelige overraskelser under byggeforløbet.

  • Vi benytter altid den bedste software til alt fra energirammeberegninger, skitseringer og 3D visualiseringer.
  • Vi er specialister i 3D visualisering, hvilket betyder at du får et meget virkelighedstro billede af dit byggeprojekt.
  • Vi har masser af erfaring fra byggebranchen, både som udførende og projekterende, hvilket giver os et hurtigt overblik over de bedste løsninger og muligheder for dit byggeprojekt.

    Der er helt sikkert mange flere årsager til, at vælge Krone huse, men dem kan du opleve, når vi ses.

Når du vælger os som din samarbejdspartner garanterer vi:

Et samarbejde i øjenhøjde med professionel og ærlig rådgivning igennem hele forløbet

Vi hjælper dig med alt det besværlige og sørger for, at det lever op til kravene jf. bygningsreglementet​

Et detaljeret helhedsoverblik over dit byggeprojekt, både med skitser og 3D visualisering​

Erfaring og tryghed

KRone huse

Morten Bonde Alsen

Indehaver og konstruktør
Morten har arbejdet i 6 år som tømrer inden han besluttede sig for, at videreuddanne sig til bygningskonstruktør. Mortens kombination af byggekompetencer, har givet ham et bredt kendskab til faget og hans praktiske erfaring kommer til stor gavn, når der skal projekteres og findes løsninger for et projekt.

Nicki Munch Nørtoft

Indehaver og konstruktør
Med 8 års erfaring fra byggebranchen, har Nicki et bredt kendskab til faget. Nicki har inden han besluttede sig for, at videreuddannede sig til bygningskonstruktør, været med til at starte mange nye projekter op. Herudover har han en masse erfaring fra både små og store byggeprojekter.