3D visualisering

Med en 3D visualisering af dit boligbyggeri, får du en komplet virkelighedstro visuel fremvisning af det færdige byggeri, allerede inden det første spadestik tages.

Hos KroneHuse tilbyder vi, at lave 3D visualiseringer af din drømmebolig. En 3D visualisering gør det lettere for dig, at skabe et overblik over rummeligheden og detaljerne, da du kan gå rundt inde i det færdige byggeri og se det fra alle tænkelige vinkler. En 3D visualisering kan desuden være et godt redskab til, at se alle mulighederne for sig rent visuelt, inden de endegyldige beslutninger tages og byggeriet påbegyndes.

Vi finder stor værdi i, at kunne tilbyde vores kunder en virtuel tur i deres boligbyggeri og finde knudepunkterne inden selve byggeriet påbegyndes, da vi på den måde kan sikre et resultat uden fortrydelser og overraskelser. Vi har erfaret, at vores 3D bolig visualiseringer er et rigtigt godt redskab, til kunder som er i tvivl om design, layout eller som er splittet mellem flere muligheder. 

3d visualisering byggeri

Hvad er fordelene ved at vælge en 3D visualisering af dit boligbyggeri?

Stort set alle vores kunder vælger i dag, at få udarbejdet 3D visualiseringer af én eller flere af deres byggemuligheder for, at kunne træffe de helt rette valg. Nedenfor ser du nogle af de mange fordele ved, at vælge at få lavet 3D visualiseringer af dit byggeprojekt. 

  • Du kan gå en virtuel tur i den færdige bolig, allerede inden første spadestik
  • Du får en fuldkommen fornemmelse af rummeligheden
  • Du kan se hvorvidt dine forestillinger, rent faktisk fungerer i praksis
  • Du kan foretage ændringer, uden nævneværdige omkostninger
  • Få visualiseret flere udkast for, at se de mange muligheder

Gå en tur i byggeriet, få 3D videorundvisninger samt billeder

Med vores 3D teknologi har du både mulighed for, at få 3D briller på, hvorpå du kan gå rundt inde i en 1:1 virtuel udgave af dit boligbyggeri. Ved at kunne gå rundt inde i boligen, får du en realistisk idé af boligens rummelighed. Vi oplever ofte, at disse virtuelle besøg inde i byggeriet, giver vores kunder afklaring og klarhed om hvilke løsninger der er de rette. Når du får lavet en 3D visualisering modtager du altid 3D billeder og -videoer inde fra boligen. På den måde har du altid mulighed for, at gå tilbage og genopleve rum og detaljer.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Med en 3D visualisering får du hurtigt en fornemmelse af om byggeriet lever op til dine ønsker og behov. Da vi allerede tidligt i forløbet kan lave en 3D visualisering, kan du komme med ændringer uden, at det giver nævneværdige omkostninger. Du kan derfor spare dig selv for mange penge i det lange løb, da ændringer der foretages efter byggeriet er påbegyndt ofte bliver omkostningsfulde og samtidigt tager meget tid. 

En 3D visualisering med en virtuel rundtur er altid en mulighed og det er helt op til dig om du ønsker det eller ej. Det kan både laves til nybyggeri eller i forbindelse med til -eller ombygning. Ofte ønsker vores kunder, at se flere udkast eller få visualiseret flere forskellige muligheder i forbindelse med en til eller ombygning. Her kan vi også komme med vores forslag til projektet, så du får overvejer alle muligheder inden den endelige beslutning tages.

Vil du høre mere om mulighederne for, at få lavet 3D visualiseringer af dit boligprojekt, så kontakt os endelig.