Vi tilbyder

3D visualisering

Med 3D visualisering af dit boligbyggeri, får du en komplet virkelighedstro visuel fremvisning af det færdige byggeri

Hos Krone huse tilbyder vi, at lave 3D visualiseringer af din drømmebolig. En 3D visualisering gør det lettere for dig, at skabe et overblik over rummeligheden og detaljerne, da du kan gå rundt inde i det færdige byggeri og se det fra alle tænkelige vinkler. En 3D visualisering kan desuden være et godt redskab til, at se alle mulighederne for sig rent visuelt, inden de endegyldige beslutninger tages og byggeriet påbegyndes.

Vi finder stor værdi i, at kunne tilbyde vores kunder en virtuel tur i deres boligbyggeri og finde knudepunkterne inden selve byggeriet påbegyndes, da vi på den måde kan sikre et resultat uden fortrydelser og overraskelser.

Vi har erfaret, at vores 3D bolig visualiseringer er et rigtigt godt redskab, til kunder som er i tvivl om design, layout eller som er splittet mellem flere muligheder. 

Med det samme du får 3D brillerne på, kan du gå rundt inde i din drømmebolig og 

Få fornemmelsen af hvad en 3D visualisering af dit byggeprojekt kan gøre

Hvorfor vælge en 3D bolig visualisering?

 
Med en 3D visualisering får du hurtigt en fornemmelse af om byggeriet lever op til dine ønsker og behov. Da vi allerede tidligt i forløbet kan lave en 3D visualisering, kan du komme med ændringer uden, at det giver nævneværdige omkostninger. Du kan derfor spare dig selv for mange penge i det lange løb, da ændringer der foretages efter byggeriet er påbegyndt ofte bliver omkostningsfulde og samtidigt tager meget tid. 
En 3D visualisering med en virtuel rundtur er altid en mulighed og det er helt op til dig om du ønsker det eller ej. Det kan både laves til nybyggeri eller i forbindelse med til -eller ombygning. Ofte ønsker vores kunder, at se flere udkast eller få visualiseret flere forskellige muligheder i forbindelse med en til eller ombygning. Her kan vi også komme med vores forslag til projektet, så du får overvejer alle muligheder inden den endelige beslutning tages. 

Går du med tanker om at bygge nyt, bygge til eller renovere?

Bliv kontaktet af vores byggerådgivere, til en uforpligtende samtale om dit byggeprojekt.