Renovering

Trænger dit hjem til at få en opdatering og/eller et mere moderne udtryk? Med en renovering af dit hjem kan du forvandle husets udtryk fra gammelt til nyt. En renovering i hjemmet kan være alt lige fra nyt køkken og efterisolering til nyt badeværelse eller tag. Uanset hvilken form for renovering du har behov for, starter det med idéer, planlægning og budgettering. Det er ikke sikkert, at du allerede nu ved præcis hvad der skal laves og her kommer vores dygtige byggerådgivere ind i billedet. De har nemlig den nødvendige erfaring og tekniske indsigt i, hvad der kan gøres og hvordan det skal gøres. Vores byggerådgivere kan både hjælpe dig med, at gøre gode idéer til konkrete planer. Samtidigt kan vores erfarne tegnestue skabe realistiske visualiseringer af de æstetiske renoveringer og dermed bidrage til, at du vælger den rette løsning – både i forhold til funktionalitet og design. 

renovering

Vi hjælper dig trygt igennem renoveringsprocessen fra start til slut

Hos KroneHuse har vi masser af erfaring med renoveringer, såvel som ombygninger. Uanset om du vil renovere, fordi huset er slidt og trænger til en opdatering – eller om du blot ønsker at forny boligen, så den passer bedre til familiens behov, så hjælper vi dig trygt igennem hele processen.

Vi hjælper dig med at finde de rette løsninger og sørger ligeledes for, at renoveringerne udføres indenfor det aftalte budget.

Renovering - øger både husets vurderings- og brugsværdi

Uanset om du overvejer at renovere din bolig af omkostnings- eller salgsrelaterede årsager kan vi rådgive dig. Vi har både erfaring med energirenovering, så du kan nedbringe dine driftsomkostninger samt salgsfremmende renoveringer, så du kan øge husets værdi med henblik på salg. Det er ikke alle former for renoveringer der kan betale sig, når vi taler salg. Et luksus badeværelse eller et køkken til flere hundrede tusinde kroner tjener sjældent sig selv hjem igen ved et eventuelt salg. Et moderne Ikea køkken, som let kan forbedre husets overordnede udtryk, kan derimod bedre tjene sig selv hjem i salgsøjemed. Det kan ofte være svært, at gennemskue hvilke renoveringer der kan betale sig og her kommer vores erfarne rådgivere ind i billedet. Er du i tvivl om hvorvidt en renovering er det rette valg og hvilke renoveringer der bedst kan betale sig i netop dit hus? Så kontakt os endelig til en uforpligtende snak om dine renoveringsmuligheder.

Ombygning

Opdatering, bedre rumfordeling eller et mere moderne udtryk? Der er mange gode grunde til at vælge en ombygning af huset. Er i glade for selve huset og/eller beliggenheden – men lever huset ikke længere helt op til jeres behov? Så er det måske den rette løsning, at bygge om. Herudover giver en ombygning af huset ofte en økonomisk fordel, da det kan være med til at øge husets værdi. Er i i tvivl om hvorvidt en ombygning er det rette valg for jer? Har i svært ved, at se mulighederne i husets grundplan eller kender i ikke den gældende lovgivning indenfor området? Uanset hvor i processen i har brug for hjælp, er vores dygtige tegnestue og byggerådgivere klar med kyndig rådgivning. 

Byg om

Ombygning eller renovering?

Vi taler ofte om renovering og ombygning som to sider af den samme sag. En ombygning indebærer dog, at der foretages ændringer i husets plantegning, hvilket er den væsentlige forskel på en ombygning og renovering. Ombygninger kan både foretages indvendigt og udvendigt. Har du behov for et ekstra rum indenfor husets eksisterende vægge eller drømmer du om, at åbne op mellem stue og køkken? Så er der tale om indvendig ombygning. Vil du derimod ændre huset facade eller tag – så er der tale om en udvendig ombygning.
Hos KroneHuse kan vi hjælpe dig med både ud- og indvendige ombygninger.