Freelance tegnestue

Har i travlt i perioder eller har i brug for en fast samarbejdspartner til tegneopgaver? Så kan i hyre os som freelance tegnestue. Dette tilbud henvender sig i høj grad til rådgivende ingeniørfirmaer, byggefirmaer og arkitektvirksomheder, som har brug for ekstra hjælp til tegninger. Hos KroneHuse har vores dygtige bygningskonstruktører bred erfaring med diverse tegneopgaver for virksomheder, såvel som for private. Vores typiske tegneopgaver rummer alt fra nybyg, ombygning, renovering, industri/erhverv og systemhuse. Tegnearbejdet kan enten udføres fra vores kontor i Aulum eller fra jeres arbejdsplads, hvis dette ønskes.

freelance tegnestue

Få freelance assistance til

Vores freelance bygningskonstruktører kan hjælpe med alt fra projektering til 3D visualiseringer af byggeriet. Vi kan også være behjælpelige med rådgivning og formidling omkring sunde, traditionelle og miljøvenlige byggematerialer.

Herudover varetager vores freelance tegnestue opgaver som skitsering og indretningsopgaver, kalkulationer og overslagspriser, detail projektering og arbejdstegninger til myndigheder og håndværkere, materiale- og arbejdsbeskrivelser, myndighedsbehandling.

Vi har i dag flere faste samarbejdspartnere, som løbende har brug for freelance assistance til diverse tegneopgaver. Vi tilpasser altid processen og tilgangen til det enkelte projekt og har du brug for en fast samarbejdspartner til tegneopgaver, sørger vi for, at finde den mest omkostningseffektive løsning.
Hvis du har lyst til at drøfte et specifikt projekt eller høre mere om mulighederne for et fast samarbejde, er du velkommen til at kontakte tegnestuen på e-mail info@kronehuse.dk eller telefon +45 31 33 28 94. Vi glæder os til at høre fra dig.