Myndighedsbehandling

For at komme godt fra start med dit byggeprojekt er det vigtigt, at du har de rette tilladelser. Uanset om du skal renovere eller bygge nyt, er der en række tilladelser som skal indhentes. Det er vigtigt at disse tilladelser er på plads, før selve byggeriet påbegyndes, da konsekvensen ellers kan være tvangsnedrivelse eller udskydelse af dit byggeprojekt.

Det kan sommetider virke uoverskueligt, at skabe sig et overblik over hvilke love der skal overholdes og hvilke tilladelser der er nødvendige for lige netop dit byggeprojekt. Hos KroneHuse har vi styr på lovgivningen og vi sørger for, at du får de nødvendige tilladelser, så du kommer sikkert igennem ansøgningsprocessen. 

myndighedsbehandling tegning

Få styr på de nødvendige godkendelser i forbindelse med dit byggeprojekt

Hvad end du skal bygge nyt, bygge til eller renovere kan der være en række forskellige godkendelser du skal have styr på inden du kan påbegynde byggeriet. Hvilke tilladelser der er nødvendige, afhænger af det individuelle projekt.

Vi sørger for, at du får de rette godkendelser til lige netop dit byggeprojekt.

Vi kan både hjælpe dig med ansøgning om byggetilladelser, nedrivningstilladelser, byggeansøgninger og dispensationer. Vi sørger for, at få udarbejdet de rette dokumenter og få disse sendt ind til godkendelse. Sommetider kan kommunen bede om supplerende oplysninger afhængig af byggeriets karakter, hvilket vi selvfølgelig også tager hånd om.

Kontakt os allerede i dag, hvis du har brug for hjælp til myndighedsbehandling, tegnearbejde eller byggerådgivning.